Roskilde Lufthavn

Fra FSOnline.dk

Skift til: Navigation, Søgning
Roskilde Lufthavn Scenery
Links LINK ER SKADET
FS Version FS2002, FS2004
DBS Kompatibel Ja
Licens Freeware

Roskilde lufthaven fra 1973 er en af de travleste lufthavne i Danmark med et fly der lander eller starter hvert 5. minut. Lufthaven bruges primært til skole-, taxi-, og firmaflyvning, men har ruteflyvning til og fra øerne Anholt og Læsø i Kattegat. Denne rute beflyves året rundt, men sommerhalvåret er den travleste periode. Roskilde lufthavn drives desuden af Københavns Lufthavne.

I de senere år har der været forslag om en udvidelse af lufthavnen, da lavprisselskaber havde kig på Roskilde Lufthavn fremfor Kastrup Lufthavn, da Kastrup var for dyr.

En VVM-rapport (Vurderig af Virkning på Miljøet), er blevet igang sat. Men naboer til Roskilde Lufthavn kæmper for at begrænse beflyvningen af lufthavnen.

[redigér] Roskilde Lufthavn Scenery

Jens Peter Bruun-Hansen har lavet en gratis scenery pakke med Roskilde Lufthavn. Pakken inkluderer alle lufthavnens 63 bygninger modelleret ud fra mere end 300 fotos.

Egentlig er pakken til Flight Sim 2002 og 2004, men virker også udemærket i FSX, ud over nogle enkelte problemer med texturer som fremstår helt sorte. Dette gør sig gældende på tankstanderne og lyset fra ovenlyslamperne.

[redigér] Eksterne henvisninger

Roskilde Lufthavn
Københavns Lufthavne

Personlige værktøjer