Forside

Fra FSOnline.dk

Version fra 1. dec 2011, 09:49 af 194.255.108.253 (diskussion)
(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning
Flytrafik i Kastrup Lufthavn
Nyeste forum posts:


Velkommen til FSOnline.dk

[redigér] Indhold

Artiklerne på FSOnline.dk er primært inddelt i disse hovedgrupper:

  • Vejledninger - Her kan du finde vejledninger der hjælper dig med at få det optimale ud af Flight Simulator.
  • Scenery - Her finder du oplysninger om hvilke muligheder du har for at forbedre de omgivelser du flyver rundt i. Dette kan for eksempel være forbedrede lufthavne, landskab eller danske bygninger.
  • Fly - Denne sektion dækker alt vedrørende installation af nye danske fly som du selv kan flyve rundt i. Det kan være fly bygget i Danmark, eller fly der bliver brugt af danske firmaer, personer, eller organisationer.
  • Tools - Artikler om andre forbedringer og tools du kan bruge for at forbedre brugen af Flight Simulator til flyvning i Danmark.
  • Links - Links til andre online ressourcer på nettet. Listen indeholder generelle sites. Links til specifikke firmaer og produkter finder du på de aktuelle artikler der omhandler firmaet eller produktet.

[redigér] Ret og tilføj artikler

FSOnline.dk bruger en Wiki der tillader alle brugere at rette og tilføje data. Finder du en stavefejl, uklar tekst eller lignende kan du uden videre rette teksten. Mangler der information der hører under FSOnline.dk's formål kan du tilføje det til en eksisterende artikel, eller lave en hel ny artikel hvis det er passende. Ret bare løs, alle tidligere versioner gemmes så det er let at vende tilbage til den gamle artikel hvis du laver en fejl. Artiklernes indhold - og forslag til større ændringer - kan debatteres på diskussionssiden for artiklen hvis der er uenighed. Diskussioner der ikke direkte vedrører selve artiklerne henvises til forummet.

Det er en fordel hvis du opretter dig som bruger inden du foretager ændringer, men det er naturligvis ikke påkrævet. Du bedes læse hjælpen inden du opretter nye artikler.

Personlige værktøjer
Andre sprog